MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska, sot para bashkësisë ndërkombëtare – trupit diplomatik dhe përfaqësuesve të institucioneve ndërkombëtare, i prezantoi projeksionet e fundit makroekonomike të prillit të Bankës Popullore. Në ngjarje morën pjesë përfaqësues të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Kombeve të Bashkuara (OKB), Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Delegacionit të Bashkimit Evropian (BE ), si dhe përfaqësitë diplomatike të Shqipërisë, Hungarisë, Sllovakisë, Mbretërisë së Bashkuar, Bullgarisë, SHBA, Holandës, Kinës, Austrisë, Kroacisë, Gjermanisë, Sllovenisë, Italisë, Francës, Serbisë, Zvicrës, Spanjës dhe Kosovës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle