MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Pa energji elektrike nesër prej orës 8:30 deri në orën 12:30 do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Llazar Pop Trajkov” nr.24, 25, 27 dhe objektet banesore në rrethinën e komunës së Gazi Babës. Në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 15:00 nesër pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit e vilave në fshatin Pobozhjë, ndërsa prej orës 10:00 deri në orën 13:00 një pjesë e shfrytëzuesve të locuar te “Çetiri Vodeniçki” në komunën Çuçer Sandevë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle