MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Në pjesën politike të Programit për Mbështetjen Parlamentare të Kuvendit të financuar nga Ambasada Zvicerane dhe të zbatuar nga NDI-ja, me qëllim të vazhdimit të procesit të pavarësimit të sigurimit parlamentar, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,  Talat Xhaferi dhe delegacioni i Kuvendit, në përbërjen e të cilit janë edhe koordinatorët e grupeve parlamentare, janë takuar me Kryetaren e Bundestagut Gjerman,  Berbel Bas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle