MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Zëvendësja e kryetarit të Qeverisë e obliguar për Politika për Qeverisje të Mirë Sllavica Gërkovska, në suaza të konferencës digjitale “E-governance” që mbahet në Talin u takua me një bashkëpunëtore të jashtme të Inspektoratit estonez për mbrojtjen e të dhënave, Marja Kirs, me të cilën bisedoi për vlerën e transparencës në shoqëri dhe publikimin e të gjitha të dhënave, veçanërisht të atyre që janë të lidhura me shpenzimin e mjeteve publike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle