MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Avancimi i të drejtave të punëtorëve në periudhën e fundit ka shënuar përparim të dukshëm, para së gjithash falë dialogut me partnerët social në përpjekjet për përmirësimin e gjendjes në të gjitha segmentet e punës, tha ministrja e Punë dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska sot në punëtorinë kombëtare dyditore me temë “Sigurimi i një të ardhmeje të qëndrueshme për industrinë e tekstilit, rrobave, lëkurës dhe këpucëve në Evropën Juglindore”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle