MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ngjarje solemne në nder të viktimave nga Lufta e Dytë Botërore (1939-1045) dhe Lufta ruse kundër Ukrainës nga viti 2022 do të mbahet sot në Muzeun e Luftës së Maqedonisë, njoftoi Ambasada e Ukrainës. Në suaza të ngjarjes do të hapet ekspozitë e fotografive “shekulli XXI Evropa “Një krim i pafalshëm”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle