MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Kuvend, në kuadër të seancës së 57-të, përfundoi debati për Raportin e Komisionit Evropian për vendin për vitin 2021. Për deputetët e opozitës, ky raport ka notën më të keqe deri tani dhe është një pasqyrim real i gjendjes së keqe në të gjitha fushat në vend. Sipas deputetëve të VMRO-DPMNE-së, njerëzit e paaftë po e çojnë vendin në drejtim të gabuar. Deputetët e shumicës nga ana tjetër, theksuan se vërehet se ka progres në të gjithë kapitujt apo grupimet dhe se situata është shumë më e mirë se në kohën e qeverisjes së opozitës aktuale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle