MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Oda e Pavarur Hotelierike (OPH) kërkon nga Qeveria në tërësi dhe në mënyrë të pakusht ta heqë vendimin për ndalimin e hyrjes për personat e pavaksinuar në një objekt hotelierik, duke theksuar se është vendim i kushtëzuar dhe i pazbatueshëm dhe i papranueshëm për shumë qytetarë të cilët dje dolën në protesta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle