MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e djeshme të 39-të, që u mbajt përmes lidhjes videokonferenciale, e ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën për nevojën nga shfrytëzimi i Përkrahjes makro-financiare (PMF) nga Bashkimi Evropian për jo-BE shtete.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle