MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Sindikata e Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë – SASHK, sot duhet të vendos nëse do ta vazhdojë grevën në arsim apo do ta ndërpresë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle