MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Në Klinikën Universitare të Pulmologjisë dhe Alergologjisë sot do të hapet qendër kompjuterike. Nga Klinika informojnë se si pjesë e IPA fondeve, BE-ja ka siguruar pajisje mjekësore në vlerë prej 3,7 milionë euro për vendin në ballafaqimin me kërcënimet shëndetësore. Në ngjarje, siç është paralajmëruar do të mbajnë fjalim drejtori mjekësor i Klinikës, Dejan Dokiq, drejtori organizativ i Klinikës, Suat Shaqirov dhe ministri i Shëndetësisë Bekim Sali.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle