MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup - Greva nëpër shkolla dhe kopshte ka filluar, nga ajo që deri tani më është dërguar si porosi nga një pjesë e madhe e kolegëve, është ashtu siç e planifikuam. Në pjesën më të madhe, greva po zhvillohet pa probleme, ka deklaruar për MIA-n, Jakim Nedellkov, kryetar i Sindikatës së pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë (SASHK) që sot ka filluar grevën e përgjithshme në aktivitetet e arsimit dhe mbrojtjes së fëmijëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle