MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup– Sindikata e pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot fillon grevë në të gjitha institucionet e nivelit kombëtar në fushën e mbrojtjes së fëmijëve – kopshte dhe në shkollat ​​fillore dhe të mesme, duke mos kryer detyrat e punës në vendi ne punës, i cili sipas njoftimeve do të zgjasë derisa të gjindet zgjidhje e përshtatshme e pranueshme për të dyja palët. Ministritë e Arsimit, Shkencës dhe të Punës dhe Politikës Sociale, nga ana tjetër, theksojnë se edhe në kushtet e grevës, shkollat ​​dhe kopshtet duhet të kryejnë veprimtarinë e tyre – kujdesin dhe edukimin e fëmijëve dhe organizimin e procesit edukativ- arsimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle