MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Tre kryesuesit me OSBE-në, ministrat e punëve të jashtme të Maqedonisë së Veriut – Bujar Osmani, Polonisë – Zbignjev Rau dhe Suedisë – An Linde, nesër do të udhëtojnë drejt kufirit polako-ukrainas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle