MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 7 prill 2022 (MIA) – Me rastin e rinovimit të Repartit për onkologji në Klinikën për sëmundje të fëmijëve sot para këtij institucioni publik shëndetësor do të mbahet ngjarje solemne në të cilën është paralajmëruar prania e kryeministrit Dimitar Kovaçevski, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ministri i Shëndetësisë Bekim Sali, drejtoresha e Klinikës universitare për sëmundje të fëmijëve, Aspasija Sofijanova dhe kryetari i Këshillit të drejtorëve të “Makstil”, Dimitar Cvetkovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle