MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Strumicë – Gjykata Themelore në Strumicë shqiptoi aktgjykim për aksidentin e helikopterit në afërsi të Strumicës, që ndodhi më 10 korrik të vitit 2014 dhe ku humbën jetën katër pilotë të MPB-së. Këshilli gjykues i dënoi të akuzuarit Julijana Spirtovska, atëherë drejtoreshë e “NP “Radiodufuzioni i Maqedonisë” me dy vjet burg me kusht  nëse nuk e përsëriti veprën në tre vitet e ardhshme, Deagosllav Radeski, drejtor teknik, 18 muaj dënim me kusht nëse veprën nuk e përsërit në dy vitet e ardhhsme, ndërsa NP Radiodifuzioni Kombëtar është dënuar me gjobë  në vlerë prej 1 milionë denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle