MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Me formimin e bashkëpunimit me Bankës Popullore (BP) dhe Universitetit të Evropës Juglindore  (UEJL), si një nga institucionet e arsimit të lartë në vend, do të arrihet sinergji në avancimin e veprimtarisë hulumtuese dhe ndërtimin e të rinjve, kuadrove profesioniste në fushën e makroekonomisë dhe financave. Për këtë qëllim, sot u nënshkrua Memorandum për bashkëpunim mes dy institucioneve nga ana e guvernatores së BP, Anita Angellovska-Bezhovska dhe rektorit të Universitetit të EJL, Abdulmenaf Bexheti, në praninë e zëvendësguvernatorit Fadil Bajrami.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle