MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Gjendemi në një periudhë me turbulenca dhe të paparashikueshme, si për ekonomitë në tërësi, ashtu edhe për kompanitë e listuara nga veprimtari të ndryshe ekonomike dhe për bursat në të cilat tregtohen aksionet e tyre, vlerëson drejtori i përgjithshëm ekzekutiv i Bursës së Maqedonisë së Veriut, Ivan Shteriev.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle