MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Anëtarësimi në NATO ishte një nga qëllimet tona kyçe strategjike që nga pavarësia, i përkrahur me konsensus të gjerë politik në nivel kombëtar dhe përkrahje të lartë nga qytetarët, ka shkruar presidenti Stevo Pendarovski në Fejsbuk. Ai në publikim potencoi se gjatë procesit të aderimit në Aleancë kanë qenë të nevojshme vendime të vështira dhe reforma thelbësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle