MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Pas vizitës së gjithsej 14 rajoneve urbane dhe rurale në mbarë vendin, sot në Strugë do të përfundojë karvani për vaksinimin kundër KOVID-19. Krahas mundësisë së marrjes së vaksinës kundër virusit, ekipet mjekësore, Kryqi i Kuq dhe studentë nga shoqatat mjekësore kanë paraqitur informacione të besueshme për vaksinimin dhe përfitimet e tij, si dhe rreziqet e vonesës së vaksinimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle