MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve (ITSHKSH) sot shënoi 109- vjetorin e çlirimit të Shkupit nga ana e kryengritësve shqiptarë. Solemniteti filloi me nderimet para përmendores së Hasan Prishtinës në Shkup, ku nga disa delegacione institucionale u vendosën kurora lulesh të freskëta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle