MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Pa ujë sot në ora 9:00 do të jenë shfrytëzuesit nga lagjet Zhdanec, Tërnodoll dhe Nerez. Si kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza – Shkup, ndërprerja është për shkak të realizimit të kyçjes ujësjellëse 2 në rr. “Zhdanec” 1.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle