MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Nuk ka vend për panik, nuk do të ketë ndikim ndaj çmimeve, nuk do të ketë as tronditje të çmimeve. Vendi ka produkte të mjaftueshme të sasive të produkteve ushqyese dhe karburanteve të naftës në rezervat e mallrave. Momentalisht nuk ka nevoj të vendosen në funksion, duke pasur parasysh edhe prodhuesit e këtyre produkteve bazike kanë rezerva për periudhën mbi 35 ditë, duke mos përfshirë edhe ditët me të cilët mund të mbulojmë përmes rezervave shtetërore, deklaroi sot ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle