MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani sot deklaroi se  janë bërë disa  hapa pozitiv në Komisionin historik në lidhje me mënyrën e vazhdimit të aktiviteteve, duke theksuar se Interesi ynë shtetëror është çështjet historike të ruhen dhe të bisedohen në Komisionin historik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle