MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Kuvend sot seancë do të mbajnë Komisioni për politikë të jashtme, Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave dhe Komisioni kuvendor juridik-ligjvënës. Propozim Deklarata e Kuvendit që dënon politikat që vënë në pikëpyetje ekzistencën e shteteve evropiane dhe mbështetjen për integritetin territorial dhe sovranitetin e Ukrainës është në rendin e ditës së Komisionit për politikë të jashtme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle