MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, me anëtarë të Këshillit Strategjik, përfaqësues të komunitetit akademik, think tank dhe ekspertë të tjerë të çështjeve të sigurisë do të zhvillojnë një diskutim tematik me temë: “Sfidat moderne në kontekstin e ndërtimit të Strategjisë së Politikës së Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle