MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski dhe ministri i Zhvillimit Rajonal të Kosovës, Fikrim Damka sot realizuan takim pune në të cilin i shqyrtuan zgjidhjet konkrete të cilat mund t’i ndërmarrin sa i përket realizimit të Memorandumit për bashkëpunim të cilin të dyja shtetet e nënshkruan vitin e kaluar. Është paralajmëruar thirrje e re në vlerë prej tre milionë euro për projekte të cilat do të kontribuojnë për zhvillim rajonal dhe bashkëpunim ndërkufitar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle