MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë mbledhjen e rregullt të 16-të, në të cilën në përputhje me kompetencat e saj do të shqyrtojë më shumë pika nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle