MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në Kuvend ka filluar debati për Propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale, i cili është pika e gjashtë e rendit të ditës të seancës së 62-të, ndërsa me të cilën paga minimale do të jetë 18.000 denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle