MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Nga sot fillon kontrolli publik në Listën zgjedhore në zyrat dhe sektorët rajonalë të Komisionit shtetëror të zgjedhjeve (KSHZ) në komunat Qendra Zhupë dhe Mavrovë – Rostushë, ku më 17 prill duhet të mbahen zgjedhjet për kryetar komune.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle