MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në ora 7 në mëngjes më së shumti borë 30 centimetra ka në Hanet e Mavrovës, 22 në Kodrën e Diellit, 15 centimetra në Krushevë, 10 në Pozharan dhe tre centimetra në Gjurishtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle