MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Gjendja e sigurisë në vend është stabile dhe tani për tani nuk ka indikacione të cilat do të tregojnë se do të mund të vijë deri në rrezikim të integritetit territorial dhe sovranitetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, informoi pas Seancës së sotme të 14-të të këshillit për siguri, presidenti Stevo Pendarovski. Lidhur me tensionet në kufirin midis Ukrainës dhe Rusisë, Pendarovski deklaroi se Maqedonia e Veriut si vend anëtar i NATO-s i ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për skenarët e mundshëm në varësi nga ajo si do të zhvillohen ngjarjet në këtë rajon, për të cilin tha se mbetet potencialisht zonë me rrezik të lartë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle