MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Kërcimi i Maqedonisë së Veriut për një vit për 24 vende në indeksin e perceptimit të korrupsionit të Transparensi Interneshënëll tregon se ka progres në luftën kundër korrupsionit, por duhet të jemi të sinqertë dhe të pranojmë se në këto raporte shënohen edhe veprime ose aktivitete të caktuara të cilat duhet t’i ndërmarrë shteti dhe veçanërisht kur flasim për kompetencën e Prokurorisë Publike, vlerëson prokurori publik Lubomir Joveski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle