MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

–  Tubimi i sotëm vetëm konfirmon se me kryeministrin bullgar, Kirill Petkov e zgjodhëm qasjen e duhur dhe mënyrat kur thamë se do të japim nismë politike, por se megjithatë organizatat të cilat janë pjesë e sektorëve për të cilët ne bisedojmë janë ato të cilat duhet ta udhëheqin debatin dhe të cilat duhet të bëjnë ura midis bashkësisë afariste, institucioneve arsimore, studentëve, qytetarëve në përgjithësi, deklaroi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski në fjalimin në konferencën BGMK2030 “Kontributi qytetar në ndërtimin e besimit, bashkësisë dhe aleancës”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle