MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Qeveria në seancën e sotme  solli vendim deri më 28 shkurt të vitit 2022 të vazhdojë vlera e masës për përcaktim të çmimeve më të larta  të prodhimeve bazë ushqimore – buka, sheqeri, mielli – tip 400, vaji nga luledielli për ushqim, qumështi i qëndrueshëm me yndyrë prej 2,8, 3,2 dhe 3,5 për qind, mishi i freskët dhe prodhimet e mishit të thatë, djathi dhe gjiza, orizi, vezët dhe makaronat. Siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, me këtë vendim çmimet  më të larta  të këtyre prodhimeve mbesin në nivel të çmimeve të rregullta  të cilat u vendosën më 1 dhjetor të vitit 2021, në tregtinë me shumicë dhe pakicë, me ç’rast përjashtohen çmimet me zbritje dhe  zbritjet speciale të cilat ishin të vlefshme  më 1 dhjetor të vitit 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle