MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 28 janar 2022 (MIA) – Komisioni shtetëror për pengimin e korrupsionit (KSHPK) sot do ta mbajë seancën e 60-të përmes platformës Zum. Në rend të ditës së seancës janë Propozim – proces-verbali nga seanca e 57-të e KSHPK-së nga 17.12.2021, vazhdimi i parë i seancës së 57 të KSHPK-së nga 21.12.2021 dhe Propozim – proces-verbali nga seanca e 57-të e mbajtur më 21.12.2021 – lëndë nga informatorë, si dhe propozim – procesverbali nga seanca e 59-të nga 14.01.2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle