MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Në vend, sot në mëngjes arritën 20.000 vaksina “Astra Zeneka”, donacion nga Republika e Kroacisë, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë. Ky është donacioni i dytë i vaksinave “Astra Zeneka” nga Qeveria kroate. Në fillim të korrikut, donacion prej 10.000 vaksinave, solli ministri i Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Kroacisë, Gordan Gërliq Radman.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle