MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Për nxënësit dhe studentët me aftësi të kufizuara është siguruar transport i organizuar me automjete të adaptuara, nga vendi i tyre i jetesës deri në shkollat e mesme dhe fakultetet në Shkup ku mësojnë dhe studiojnë dhe mbrapa. Qyteti i Shkupit dakordoi marrëveshje me Ndërmarrjen Publike Qarkulluese “Shkup” dhe kjo, siç informoi, është në pajtim edhe me Programin për aktivitetet në sferën e mbrojtjes sociale të fëmijëve dhe mbrojtjen shëndetësore në Qytetin e Shkupit për vitin 2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle