MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Shtabi kryesor koordinativ për krizë në seancën e djeshme e miratoi rekomandimin e Komisionit për sëmundje ngjitëse për shkurtimin e periudhës së izolimit pas testit PCR pozitivë nga 10 në 7 ditë, e dorëzoi në Qeveri dhe për të duhet të diskutohet seancën e ardhshme qeeritare, njofton shërbimi për shtyp.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle