MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Uji i pijshëm në Shkup është në përputhje me Rregulloren për kërkesa për sigurinë dhe cilësinë e ujit për pije,  potencojnë rezultatet e raportin laboratorik javor të NP Ujësjellës dhe Kanalizim – Shkup sipas analizave të zbatuara në Sektorin për kontroll sanitar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle