MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në prag të seancës së përbashkët të qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë më 25 janar, edhe nga Shkupi edhe nga Sofja dërgohen mesazhe për një qasje të re në zgjidhjen e çështjeve të hapura dypalëshe. Qeveria në seancën e djeshme mori vendim  për emërimin e bashkëkryesuesve dhe anëtarëve  në grupet e përbashkëta ndërqeveritare për thellimin e bashkëpunimit dypalësh midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë,  ndërsa kryeministri bullgar Kiril Petkovi para seancës së Qeverisë së tij porositi se edhe Shkupi dhe Sofja duhet ta përmbushin pjesën më të madhe të detyrave që nuk janë përfunduar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle