MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Takimi mes Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë dhe Qeverisë do të mbahet më 24 janar dhe në të do të bisedohet për kërkesat e sindikatës për rritje të rrogës minimale dhe për zbatimin e ndryshimeve ligjore me të cilat e diela është shpallur ditë jopune.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle