MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Për shkak të situatës me pandeminë  e Kovid 19, Gjermania e ktheu Maqedoninë e Veriut në listën e vendeve të rrezikshme, ndërsa protokolle të reja Kovid ka edhe për hyrje në Finlandë dhe Hong Kong, kumtoi sot Ministria e Punëve të Jashtme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle