MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Për shkak të projektit ndërtimor, është ndërtuar argjinaturë e cila pengoi një pjesë të shtratit të lumit Vardar, duke ngritur nivelin e ujit i cili për shkak të prodhimit të energjisë elektrike shkarkohet nga sistemi i termocentraleve të Mavrovës, por edhe nga Kozjak, Matka 2 dhe Matka 1, ka paralajmëruar drejtori i Qendrës për menaxhim me kriza Stojançe Angellov në konferencën e sotme për shtyp për urën në ndërtim pranë hotelit “Rusia”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle