MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Me përforcimin e bashkëpunimit mes Bankës popullore dhe Agjencisë për supervizion të sigurimit të financuar kapital pensional (MAPAS) kontribuohet drejt efikasitetit më të madh të rregullatorëve në analizën dhe vlerësimin e stabilitetit financiar. Kjo u cek në takimin e sotëm mes guvernatores së Bankës popullore, Anita Angellovska-Bezhoska dhe kryetarit të Këshillit të ekspertëve të MAPAS-it, Maksud Ali, gjatë nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim mes dy institucioneve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle