MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Qeveria e miratoi vendimin e shpalljen e gjendjes së krizës në 30 ditët e ardhshme në mbarë shtetin, informoi Artan Grubi, zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Midis Bashkësive. Grubi shpreson se shpallja e gjendjes së krizës së bashku me ndalesën për lëvizje nëpër pyje do të kontribuojë në zvogëlimin e zjarreve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle