MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Qeveria në seancën e djeshme të 132-të, në pajtim me Ligjin për kryerje të Buxhetit për vitin 2022, miratoi Program për zhvillim të gjelbër, me të cilin janë konfirmuar 670 milionë denarë shtesë për realizimin e projekteve nga sfera e energjetkës, me qëllim të tejkalimit të gjendjes së krizës energjetike. Siç kumtoi pres shërbimi i Qeverisë, ato mjete shtesë do të dedikohen për prodhimin dhe sigurimin e sasive shtesë të energjisë elektrike nga burime të rinovueshme të energjisë për tejkalimin e krizës energjetike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle