MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Sipas të dhënave nga Instituti për shëndet publik, në 24 orët e fundit janë bërë 5,276 testime, ndërsa janë regjistruar 164 raste të reja me Kovid -19: Tetovë – 60, Shkup – 34, Gostivar – 21, Kumanovë dhe Manastir – nga 8, Strumicë, Kërçovë dhe Dibër – nga 5, Shtip dhe Koçan – nga 4, Prilep dhe Strugë – nga 3, Berovë – 2, Ohër dhe Pehçevë – nga 1. Janë regjistruar 18 pacientë të shëruar edhe atë nga: Shkupi – 7, Tetova – 6, Kumanovë – 4, Kërçovë – 1. Tre persona janë regjistruar të vdekur: dy nga Gostivari (68 dhe 86 vjeç) dhe një nga Shkupi (82 vjet), të gjithë kanë vdekur në kushte spitalore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle