MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Financave, Fatmir Besimi sot do të vizitojë Drejtorinë për të Ardhura Publike (DAP) ku do të mbajë takim pune me drejtoren Sanja Llukarevska dhe udhëheqësinë e DAP-it.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle