MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – U.d drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Zuhdi Enuz, sot e mori detyrën nga drejtori i deritanishëm Abdusamed Shabani. “Enuz dhe Shabani diskutuan për aktivitetet lidhur me grumbullimin dhe transportin e mbeturinave komunale dhe sfidat gjatë menaxhimit me njërën nga kompanitë më të mëdha publike, e cila është me rëndësi jetike për funksionimin e Qytetit të Shkupit”, thuhet në njoftimin e NP “Higjiena komunale” – Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle